Ha szívesen értesülne újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre:

©2018 by Dénes-Natura Kft.

Vöröslencse pástétom



Hozzávalók:

  • 25 dkg Dénes-Natura vöröslencse,

  • 10 dkg darált dió,

  • 1 fej lila hagyma,

  • 4 gerezd fokhagyma,

Elkészítés:

A vöröslencsét enyhén sós vízben megfőzzük. Kevés vízben tegyük fel és hagyjuk, hogy a víz nagy részét elfője. Ha kész, öntsük mély edénybe, adjuk hozzá a durvára vágott hagymát és a fokhagymagerezdeket. Botmixerrel pépesítsük. Ha kevésnek főzőlé maradt, pótoljuk növényi tejjel. Szükség esetén sózzuk. Kenyérre kenve fogyasszuk.

A fotón kiegészítésképp a 'Retekmag csíráztatásra' termékünk látható.