top of page

Rólunk

Untitled

Cégünk magyar tulajdonú, családi vállalkozásként működik, melynek múltja 1989-ig tekint vissza.
1993-tól kezdtük meg a saját termékek gyártását, amely hamarosan fő profilunkká vált. A következő években Magyarország egyik meghatározó reformélelmiszer gyártójává váltunk. A 2000-es években is folyamatosan fejlesztettünk, ennek köszönhetően modern, nagy kapacitású csomagológépekkel rendelkezünk és egy jól működő csapattal, ahol mindenki elkötelezett a minőségi reformélelmiszerek gyártásában. Ezt bizonyítja, hogy 2018. Januárban emelt szintű
IFS Food minőségbiztosítási tanúsítványt szereztünk, mely nemzetközileg is elismert. Termékeink nyomon követhetőségét és azonosítását biztosítjuk a beérkezéstől az értékesítésig SAP vállalatirányítási rendszerünk segítségével.

Termékeink országszerte megtalálhatóak a bio- és reformélelmiszer üzletekben, valamint egyes multinacionális hálózatokban és egyéb élelmiszer boltokban, gyógyszertárakban is.

Az alapító, Dénes Ottó számára kulcsfontosságú az egészséges életmód és étkezés népszerűsítése, az emberek egészségtudatosságra tanítása. 1987 óta tart egészségmegőrző előadásokat, 1989-től pedig vállalkozóként megkezdte a reform élelmiszerek forgalmazását, majd gyártását, amely végül folyamatos fejlődés után családi vállalkozássá bővült. 

bottom of page