Magvas kréker



Hozzávalók:

  • 60 g Dénes-Natura lenmagliszt

  • 60 g Dénes-Natura lenmag

  • 60 g Dénes-Natura pirított lenmagpehely

  • 60 g mandulaliszt v. darált mandula, esetleg darált dió

  • 30 g Dénes-Natura szezámmag

  • 20 g Dénes-Natura Tökmagos fűszerkeverék vagy szezámos szendvicspor

  • 6 g Dénes-Natura Himalája

  • 3 ek olívaolaj

  • 100 ml víz

  • 1 tojás

Elkészítés:

A sütőt bekapcsoljuk 180 °C-ra. A hozzávalókat alaposan összekeverjük, cipót formázunk belőle és két sütőpapír között 3 mm vastagságúra nyújtjuk. A felső papírt levesszük, az alsóval együtt sütőlapra helyezzük és 25 perc alatt megsütjük. Pizzavágóval óvatosan kockákra vágjuk. Dobozban tároljuk, ha nem fogyna el azonnal.



Keresés:

Ha szívesen értesülne újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre:

©2018 by Dénes-Natura Kft.