Magvas kréker



Hozzávalók:

  • 60 g Dénes-Natura lenmagliszt

  • 60 g Dénes-Natura lenmag

  • 60 g Dénes-Natura pirított lenmagpehely

  • 60 g mandulaliszt v. darált mandula, esetleg darált dió

  • 30 g Dénes-Natura szezámmag

  • 20 g Dénes-Natura Tökmagos fűszerkeverék vagy szezámos szendvicspor

  • 6 g Dénes-Natura Himalája

  • 3 ek olívaolaj

  • 100 ml víz

  • 1 tojás

Elkészítés:

A sütőt bekapcsoljuk 180 °C-ra. A hozzávalókat alaposan összekeverjük, cipót formázunk belőle és két sütőpapír között 3 mm vastagságúra nyújtjuk. A felső papírt levesszük, az alsóval együtt sütőlapra helyezzük és 25 perc alatt megsütjük. Pizzavágóval óvatosan kockákra vágjuk. Dobozban tároljuk, ha nem fogyna el azonnal.



Ha szívesen értesülne újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre:

©2018 by Dénes-Natura Kft.