Hozzávalók:
60 g Dénes-Natura lenmagliszt
60 g Dénes-Natura lenmag
60 g Dénes-Natura pirított lenmagpehely
60 g mandulaliszt v. darált mandula, esetleg darált dió
30 g Dénes-Natura szezámmag
20 g Dénes-Natura Tökmagos fűszerkeverék vagy Szezámos szendvicspor
6 g Dénes-Natura Himalája só
3 ek olívaolaj
100 ml víz
1 tojás
Elkészítés:
A sütőt bekapcsoljuk 180 °C-ra. A hozzávalókat alaposan összekeverjük, cipót formázunk belőle és két sütőpapír között 3 mm vastagságúra nyújtjuk. A felső papírt levesszük, az alsóval együtt sütőlapra helyezzük és 25 perc alatt megsütjük. Pizzavágóval óvatosan kockákra vágjuk. Dobozban tároljuk, ha nem fogyna el azonnal.
Comments