top of page
Vargányás
rizottó
Összetevők:
Jázmin rizs (92%), zöldségkeverék változó arányban (sárgarépa, vöröshagyma, póréhagyma, petrezselyemlevél), csiperke gomba, vargánya gomba (1%).
Allergének a termékben:
Nyomokban földimogyorót, glutént és szezámot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1413 kJ (339 kcal)
Zsír 0,7 g
- amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 75,5 g
- amelyből cukrok 1,3 g
Élelmi rost 2,1 g
Fehérje 6,9 g
Só 0,0 g
Felhasználási javaslat:
Egy csésze rizottót két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Magyarország
Milyen diétába illeszthető:
Vegán
Vegetáriánus
bottom of page