Gombakrémleves



Hozzávalók:

  • 2 ek olaj

  • 1 fej hagyma

  • 40 dkg friss csiperkegomba

  • 8 dkg Dénes-Natura pehelykeverék (4 gabonás)

  • 1 tk Dénes-Natura VegaNatura ételízesítő

  • 1 dl tejszín

  • 1 cs petrezselyemzöld

  • 2 ek snidling

Elkészítés:

A hagymát és a gombát kockára vágjuk, olajon megpároljuk. Felöntjük 1,5 l vízzel, hozzáadjuk az ételízesítőt és a pehelykeveréket. 5 perc főzés után beleöntjük a főzőtejszínt és botmixerrel pépesítjük. Beleszórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, folyamatos keverés mellett forrásig hevítjük, majd lehúzzuk a tűzről. Tálaláskor megszórjuk snidlinggel.

Ha szívesen értesülne újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre:

©2018 by Dénes-Natura Kft.