Hozzávalók
Salátához
10 dkg Dénes-Natura csicseriborsó,
5 dkg Dénes-Natura hántolt árpa,
1 közepes brokkoli,
10 dkg mandula,
1 csokor zsenge újhagyma,
1 cs petrezselyemlevél
Öntethez
3-3 ek olívaolaj, balzsamecet és méz,
1 tk só,
1 fej hagyma,
2 gerezd fokhagyma.
Elkészítés
a csicseriborsót 12 órára beáztatjuk, utána sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. Az árpát sós vízben megfőzzük. Az öntethez valókat késes aprítóban pépesre keverjük, majd a csicseriborsóra öntjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, kivéve a petrezselyemlevelet. Pár órára behűtjük, időnként átkeverjük. Tálalás előtt hozzáadjuk a petrezselyemlevelet.
Comments