Ha szívesen értesülne újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre:

©2018 by Dénes-Natura Kft.

Brokkolis csicseriborsósaláta


Hozzávalók


Salátához

10 dkg Dénes-Natura csicseriborsó,

5 dkg Dénes-Natura hántolt árpa,

1 közepes brokkoli,

10 dkg mandula,

1 csokor zsenge újhagyma,

1 cs petrezselyemlevél


Öntethez

3-3 ek olívaolaj, balzsamecet és méz,

1 tk só,

1 fej hagyma,

2 gerezd fokhagyma.


Elkészítés

a csicseriborsót 12 órára beáztatjuk, utána sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. Az árpát sós vízben megfőzzük. Az öntethez valókat késes aprítóban pépesre keverjük, majd a csicseriborsóra öntjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, kivéve a petrezselyemlevelet. Pár órára behűtjük, időnként átkeverjük. Tálalás előtt hozzáadjuk a petrezselyemlevelet.