Összetevők:
◦ Egy fej brokkoli ◦ Két tojás ◦ Dénes-Natura Magyaros fasírtpor kb. 5 evőkanál (amennyi kell ahhoz, hogy összeálljon) ◦ 300 g trappista sajt lereszelve ◦ Dénes-Natura szezámmag a szóráshoz ◦ Egy ek. só
Elkészítés:
Egy nagy lábasban felforraljuk a vizet a sóval, beletesszük a brokkolit, kb 10 perc alatt megpuhul. Összetörjük villával egy másik tálban, nem kell pépesre, lehet nagyobb darabokra is hagyni. Hozzákeverjük a két tojást és a magyaros fasírtport, ezután 10 percig pihentetjük, hogy a fasírtporban levő zabpehely felszívhassa a nedvességet. Hozzákeverjük a lereszelt sajtot, majd kiolajozott tepsibe tesszük és a tetejére szórjuk a szezámmagot. 200 fokon alsó-felső sütéssel kb. fél óráig sütjük, amíg a teteje megpirul.
コメント