pelyhek

Áfonyás müzli

Összetevők: zabpehely, aszalt vörös áfonya 15 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), árpapehely, búzapehely, rozspehely, pörkölt földimogyoró, lenmag, kókuszreszelék.

Zabpehely

Sós vízben főzve köretnek alkalmas; mazsolával, mézzel, magvakkal pedig müzlinek.
Elkészítése : 1 - 2 perces főzéssel.
Kiszerelés: 250 g, 500 g, 1000 g

Tönkölybúzapehely

Elkészítése: 2 - 3 perces főzéssel.
Mazsolával, mézzel, aszalt vagy friss gyümölcsökkel, olajos magvakkal kiegészítve fogyasztható.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Szezámpehely

Összetevők: szezámmag
Fogyasztható joghurtban, müzliben.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Rozspehely

Sós vízben főzve köretnek alkalmas; mazsolával, mézzel, magvakkal pedig müzlinek.
Elkészítése : 1 - 2 perces főzéssel.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Pehelykeverék (4 gabonás)

Összetevők: árpa-, búza-, rozs- és zabpehely azonos arányban (25-25 %)
Kiszerelés: 250 g, 500 g, 1000 g

Magvas müzli

Összetevők: zabpehely, lenmagpehely, napraforgó, árpa-, búza- és rozspehely, szezámmagpehely, mazsola, zabkorpa, kókuszreszelék, pörkölt földimogyoró és pirított tökmag.
Kiszerelés: 500 g

Müzli alap

Összetevők: zabpehely, zabkorpa, lenmagpehely, árpa-, búza-, rozs- és szezámmagpehely.
Fogyasztható müzliként, aszalt vagy friss gyümölcsökkel, olajos magvakkal kiegészítve.
Kiszerelés: 500 g

Lenmagpehely

Fogyasztható müzliben, joghurtban, kenyérbe sütve vagy bőséges folyadékkal.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Lágy zabpehely

Alap zabkása: 1 csésze zabpelyhet 1 csésze tejben 1 csésze vizzel csipetnyi sóval és cukorral felforralunk. Tálalás előtt 5 percig állni hagyjuk. Gyümölcs, méz, olajos mag hozzáadásával müzliként fogyasztható. Különösen alkalmas kisgyermekek táplálására.

Kiszerelés: 250 g, 500 g, 1000 g

Oldalak

Subscribe to RSS - pelyhek