lisztek

Árpaliszt

Teljes kiőrlésű árpaliszt.
Felhasználható lepénykenyér készítéséhez és kenyérsütéshez való lisztkeverékekbe.
Kiszerelés: 500 g

Burgonyaliszt

Felhasználható burgonyás tésztákhoz, pékáruhoz.

Kiszerelés:
500 g

Búzasikér

Szejtán, búzahús

Felhasználható: kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek / 500 g)

Csicseriborsóliszt

Felhasználható krémleves, humuszkrém, pástétom készítéséhez. Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, borsikafű, szójaszósz ajánlott.

Kiszerelés: 250 g

Ezékiel lepénykenyér lisztkeverék

Összetevők: árpa, búza, tönkölybúza, köles, sárgaborsó, bab és lencse teljes kiőrlésű lisztje.

Elkészítés: Vízzel, tengeri sóval, olívaolajjal sűrűre kikeverjük,tepsiben vagy kontaktgrillsütőben megsütjük. Ősi recept (i.e. 590) a fehérje-kompletálás elvéről (hüvelyesek és gabonák
keveréke). Lásd Ezékiel könyve 4.rész 9.vers.
Kiszerelés: 500 g

Ginsenges Kli-mix

Növényi ösztrogéneket tartalmazó élelmiszer

Összetevők: lenmagliszt, zabpehelyliszt, szójaliszt és instant panax ginsenggyökér (1‰).
Fogyasztható gyümölcslébe, müzlibe keverve.
Növényi ösztrogén tartalma miatt fogyasztása kizárólag 30 évesnél idősebb nőknek ajánlott.
Kiszerelés: 500 g

Hajdinaliszt

Felhasználható palacsinta, kenyér, lepény készítéséhez.
Kiszerelés: 500 g

Hüvelyesliszt

Összetevők: köles-, sárgaborsó-, lencse- és fehérbabliszt. Felhasználható krémlevesnek vagy pékáru készítéséhez max. 40 %-os arányban a liszthez keverve.

Kiszerelés: 500 g

Kalciton

Csontépítő élelmiszer.
Szezámpelyhes zabkorpa
Fogyasztható joghurtban, müzliben.
Az őrölt szezámmag enyhén kesernyés íze miatt javasolt a termék ízesítése.
Kiszerelés: 500 g

Kenyérliszt 3 gabonás

Összetevők: teljes őrlésű búzaliszt, árpaliszt, zabliszt.
Felhasználható élesztős kenyér, élesztő nélküli lepény, palacsinta készítéséhez, ételek besűrítésére önmagában vagy 2:1 arányban BL55-ös liszttel keverve.
Kiszerelés: 500 g

Oldalak

Feliratkozás lisztek csatornára