csíráztatnivaló magvak

Bíborhere csíráztatásra

Magyar termék
Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: 2-3 mm.

Kiszerelés: 200 g

Görögszénamag

Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2- 4 nap. Csíra hossza: 6 mm (ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik). Főzés: max. 3 perc.
Felhasználható grillfűszernek is.

Magyar termék

Kiszerelés: 200 g

Köles csíráztatásra

Magyar termék

Áztatási idő: 24 óra. Öblítés naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2 mm.

Kiszerelés: 200 g

Lucerna csíráztatásra

Áztatási idő: 4 -6 óra. Öblítés naponta kétszer.
Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz kb.3 mm.
Kiszerelés: 200 g

Retekmag csíráztatásra

Áztatási idő: 8 óra. Öblítés naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 3-4 nap. Csírahossz: kb. 3-4 mm. Enyhén csípős ízű.
Magyar termék
Kiszerelés: 200 g

Rozs csiráztatásra

Magyar termék
Áztatási idő: 12 óra. Öblítés naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 3-5 nap. Csírahossz: mint a mag.
Kiszerelés: 200 g

Vöröshere csíráztatásra

Áztatási idő: 4 - 6 óra. Öblítés naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2 - 3 mm.
Magyar termék
Kiszerelés: 200 g

Feliratkozás csíráztatnivaló magvak csatornára